Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

2019 in facts en figures

Bericht van de CEO

In nauwe samenwerking met onze klanten hebben we in 2019 goede resultaten geboekt. In lijn met de trend van de afgelopen jaren heeft Jaarbeurs, zowel nationaal als internationaal, de resultaten sterk verbeterd. Jaarbeurs is weer voorwaartsgericht.

Wie we zijn en wat we doen

Jaarbeurs staat midden in de maatschappij. Al sinds de oprichting in 1916 is onze essentie het verbinden van mensen, markten en bedrijven door betekenisvolle ontmoetingen op de best mogelijke plek, midden in Nederland.

De 'dikke 9'-strategie

Jaarbeurs staat er stevig voor. Met de plannen voor de nieuwe Jaarbeurs zijn we weer duidelijk voorwaartsgericht. We hebben onze strategie aangescherpt voor 2019 tot en met 2021.

Hoe Jaarbeurs waarde creëert

Jaarlijks organiseert en faciliteert Jaarbeurs honderden live events en online platformen voor miljoenen bezoekers.

Samen bouwen aan waardevolle ontmoetingen

‘Live heeft impact’, is onze overtuiging: mensen blijven de behoefte houden om elkaar te treffen. Zeker in een steeds digitaler wordende wereld.

Beurzen en evenementen

Bij Jaarbeurs bouwen we aan nieuwe concepten en optimaliseren we onze huidige events voortdurend. Dat doen we op basis van de wensen van onze bezoekers.

Internationaal

Ook internationaal legden we ons toe op meer ‘focus’. In Azië lag dat op ondernemerschap en het claimen van positie. Er ligt een duidelijk accent op groei en technologische veranderingen gaan er razendsnel.

Innovatie

Innovatie is een drijvende kracht voor verandering. Met innovatie kunnen we anticiperen op de continu veranderende wensen en behoeften van exposanten en bezoekers en de waarde van onze events voor stakeholders vergroten.

De nieuwe Jaarbeurs: duurzaam, leefbaar, aantrekkelijk

Jaarbeurs en de gemeente Utrecht zijn al meer dan 100 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met ons masterplan voor de nieuwe Jaarbeurs geven we de stad iets terug. We bieden kansen voor Jaarbeurs, de stad Utrecht en zijn bewoners.

Toon meer resultaten