Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Wie we zijn en wat we doen

We zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, geïnspireerd raken, nieuwe kennis opdoen. We brengen mensen bij elkaar. Live en online. Een bezoek aan Jaarbeurs levert je altijd iets op. In persoonlijke groei, in new business, in bijzondere ervaringen. 

Onze organisatie

Bij Jaarbeurs werken (ultimo 2021) in Nederland in totaal 238 mensen. In een aantal markten bieden we een grote expertise: met name in gezondheidszorg, bouw & installatie, en onderwijs. We richten ons op B2B- en B2C-markten met gerenommeerde merken als Bouwbeurs en Vakantiebeurs, en met platformen als dutchhealthhub.nl, installatieprofs.nl en maakindustrie.nl.

Met een groot en divers aanbod van zalen, inclusief het Beatrix Theater, zijn we één van de grootste en meest gewaardeerde vergader- en congreslocaties van Nederland. Voor onze dienstverlening bouwen we op ons uitgebreide, (inter)nationale netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners.

Onze strategie

Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, veilige en slimme manier. Live en online. Dat is waar we iedere dag naar streven. We willen een maximale klantbeleving leveren aan onze zakelijke relaties en bezoekers. In 2021, toen we de deuren van de Jaarbeurs voor langere tijd moesten sluiten, hebben we de kans die de coronapandemie bood gegrepen. Waar mogelijk zijn we gaan versnellen. We hanteren 'duurzaam', 'slim' en 'veilig' als thema‚Äôs waarop we ons willen profileren. 

Jaarbeurs Internationaal

Behalve in Nederland organiseert Jaarbeurs ook vak- en consumentenbeurzen buiten Nederland. We opereren in China via onze deelneming in VNU Exhibitions Asia en in Thailand vanuit VNU Asia Pacific. Daarnaast zijn we in meerdere landen actief met ons VIV (Vakbeurs Innovatieve Veehouderij) merk. Eens in de vier jaar is deze beurs in Nederland en in 2022 is Utrecht weer aan de beurt.