Laura (13 jaar) voor een dag de baas van Jaarbeurs

Geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen, dan ze een dag de touwtjes in handen te geven. JINC Baas van morgen biedt die kans aan leerlingen die opgroeien in gebieden met een sociaaleconomische achterstand. Tijdens JINC Baas van Morgen worden ze thuis of op school opgehaald, waarna ze een dag op de stoel van een CEO, directeur of politicus mogen zitten. Ze schuiven aan bij vergaderingen, lunchen met de Baas van Vandaag en voeren onderzoek uit naar een bepaald vraagstuk. De dertienjarige Laura nam plaats op de stoel van Jeroen van Hooff.

In alle vroegte haalde Jeroen Laura bij haar school op. Ze kreeg bij Jaarbeurs een warm welkom, reikte een ‘sales prijs’ uit binnen ons sales team, nam een kijkje achter de schermen van het Beatrix Theater en fantaseerde met event managers over haar droomevenement. Als klap op de vuurpijl bezocht ze samen met haar moeder en zusje de musical ‘The Bodyguard’ in het theater. En dat was nog niet alles, aan het einde van de avond kreeg ze als verrassing twee kaarten voor Heroes Dutch Comic Con.

Superheld Laura
Een paar weken later bezocht Laura samen met 50.000 superhelden, stripfiguren en elfjes de spectaculaire zomereditie van Heroes Dutch Comic Con. Laura transformeerde in haar favoriete cosplaypersonages: YouTuber Wilbur Soot en de tweede dag als YouTuber Ranboo. “Het was echt heel leuk en ik heb er enorm van genoten!”

Jeroen: “Ik heb vaker bazen van morgen mogen ontvangen, maar de interactie met Laura was top. Het was een feest om Laura op mijn stoel te zien plaatsnemen en samen met haar het welkomstwoord tijdens ons relatie- en klantenevenement te doen.”

Stakeholder interviews

Downloads

Download het complete jaarverslag
Download de jaarrekening